(FOTO) A 7-a zi în Orașul Demnității: Ploaia nu sperie cetățenii

by Genko Genko

A 7-a zi de protest în Piața Marii Adunări Naționale a adus și prima ploaie deasupra Orașului Demnității. Chiar și așa, cetățenii continuă să stea temerar în centrul capitalei, fiind hotărâți să protesteze până la capăt.

Majoritatea cetățenilor s-au adăpostit în cele peste 300 de corturi instalate în Orașul Demnității. Aceștia ies doar atunci când este strict necesar sau pentru a acorda interviuri numeroaselor posturi de televiziune străine, în special din Ucraina, care au venit să relateze despre situația de la Chișinău.

fr

lmna

Chiar dacă în perimetrul din fața scenei instalate nu mai sunt atâția cetățeni precum în celelalte zile, în continuare se adună oameni pentru a discuta și a se solidariza cu protestatarii instalați aici.

gm

Cetățenii își exprimă în continuarea nemulțumirea față de acțiunile guvernării, care deocamdată nu a îndeplinit nici măcar una dintre revendicările protestului din 6 septembrie.

În acest sens organizatorii protestului au anunțat o nouă mobilizare pentru duminică, 13 septembrie, cu începere de la ora 12:00.

gr

ir

iz

lo

ol

CITIȚI ȘI...