Filat, în halat, nu renunță la inaugurat

by Genko Genko

Președintele PLDM, Vlad Filat, chiar dacă are aproape un an de zile de când nu mai ocupă nicio funcție oficială în stat, nu renunță sub nicio formă la obiceiul învățat încă din perioada în care era prim-ministru și continuat cu succes după ce a fost demis din funcție – inauguratul.

De această dată, Filat a mers la ”Franzeluța” pentru a-și mai satisface hatârul, acolo unde a inaugurat darea în exploatare a două noi linii de producere a pâinii.

Citește și: Vlad Filat nu se lasă de inaugurat

Președintele liberal-democraților chiar a îmbrăcat și un halat pentru această ocazie specială, în cadrul ceremoniei nelipsind și obișnuitele discursuri.

”Prin instalarea acestor linii de producere performante au fost obţinute, cel puţin, trei rezultate: a crescut competitivitatea întreprinderii, consumatorii vor avea parte de produse şi mai calitative, iar cei peste 2.300 de angajaţi vor avea locuri de muncă stabile. Pentru mine, acest eveniment este o demonstraţie şi o motivaţie în plus de a merge înainte”, a spus Vlad Filat

Mai mult chiar, șeful PLDM s-a lansat și în predicții în acest sens, menționând  că ”investiţiile în reutilarea şi modernizarea combinatului vor continua şi în anul curent”. Nu este însă clar în calitate de ce a făcut Filat această mențiune…

CITIȚI ȘI...