Facebook a căzut; Ce s-a întâmplat cu rețeaua de socializare

by Genko Genko

Reţeaua de socializare Facebook nu a putut fi accesată joi seară în Republica Moldova, pentru aproximativ 20 de minute, probleme similare fiind înregistrate atât în SUA, cât şi în alte ţări în care această platformă online este disponibilă, potrivit relatărilor din presa internaţională.

Reţeaua Facebook nu a putut fi accesată nici de pe computere, nici de pe dispozitivele mobile.

Mesajul primit de utilizatorii care au încercat să îşi acceseze conturile joi seară, în timpul minutelor de defecţiune, a fost: „Sorry, something went wrong. We’re working on it and we’ll get it fixed as soon as we can (Ne pare rău, ceva este în neregulă. Lucrăm la repararea problemelor cât mai repede posibil)”, potrivit cnbc.com.

Conform sursei citate, reprezentanţii Facebook nu au precizat motivele care au făcut ca reţeaua de socializare să nu poată fi accesată de utilizatorii săi.

Este pentru a doua oară în ultimele două săptămâni când cea mai mare platformă de socializare online are probleme tehnice.

Reţeaua Facebook nu a putut fi accesată în Republica Moldova după ora 19.30, timp de aproximativ 20 de minute.

În afară de moldoveni, de această situaţie au fost afectaţi şi utilizatorii Facebook din România, Statele Unite ale Americii, dar şi cei din ţări precum Brazilia, India, Grecia, Belgia, Marea Britanie, Republica Cehă, Germania, Franţa, Finlanda, Olanda, Italia şi Polonia.

Ca de obicei, defecţiunea cu care s-a confruntat site-ul Facebook a determinat publicarea unor comentarii ironice ale utilizatorilor pe alte reţele sociale, între care platforma Twitter.

Facebook este cea mai mare reţea de socializare din lume, având 1,49 de miliarde de utilizatori activi în fiecare lună.

CITIȚI ȘI...