Doi tineri din Soroca riscă de la 3 la 5 ani de închisoare pentru furt de mașini

by Genko Genko

Doi tineri, în vârstă de 21 și 28 de ani, domiciliați în orașul Soroca, au fost reținuți de către forțele de ordine pentru că au furat două mașini.

Aceștia sunt suspectați că ar fi furat în noaptea dinspre 24 spre 25 februarie curent, un „Opel Corsa” şi un „Nissan Sunny”. Ambii tineri au antecedente penale, anunță serviciul de presă al Inspectoratului General de Poliție.

Fiind audiați, bănuții au declarat că unul din automobile a fost furat chiar din curtea proprietarei de 22 de ani, locuitoare a orașului Soroca, deteriorând lacătul ușii automobilului. După ce au încercat să-l pornească de la firele electrice și nu le-a reuşit, aceștia au părăsit locul infracțiunii.

Cel de-al doilea automobil a fost furat de suspecți din faţa unui bloc de locuit, profitând de neglijenţa proprietarului de 54 de ani, domiciliat în același oraș, care a lăsat cheia în contact.

În acest caz, a fost pornită o cauză penală conform art.1921 Cod Penal al Republicii Moldova. Potrivit legislației, tinerii riscă privațiune de libertate de la 3 la 5 ani.

CITIȚI ȘI...