Despre bloggeri de kapishi, care îl pupă întruna pe Shor!

by Genko Genko

Nu mai suport. Nu mai pot de atâtea articole și atâția bloggeri plătiți, care scriu și îl pupă pe Ilan Shor. Cât valorați voi, bloggeri de două kapischi? 100 de euro? 50 de euro? 10 euro? Este oribil să citesc câte o gherlă plină de laude despre ce a făcut Shor în Orhei sau pe aeroport… Sincer, mi-e greață de voi, bloggeri vânduți. Cum poți să te bucuri de un câștig infim, zic eu, și să participi la campania de spălare a ”primarului din Orhei”? Cum poți să înghiți șaorma pe care ți-o cumperi pe banii furați din Banca de Economii? Cum? Așa ceva este inadmisibil…

Probabil că ești redus mintal, dacă crezi că Ilan Shor este Unsul lui Dumnezeu la Orhei. Te compătimesc, boala ta, adică prostia, nu e tratabilă. Ilan Shor, în primul rând, nu trebuia să ajungă primar, plânge închisoarea după el. Oamenii l-au votat că asta este Moldova, plină de cetățeni care adulează hoții, dar se plânge că țara merge într-o direcție greșită. În al doilea rând, ar trebui ca toți cei care îl pupă încontinuu pe Shor să pe fie marginalizați. Să nu mai vorbească nici naiba cu ei. Trebuie să înțelegem – o societatea normală la cap îi renegă pe tâlhari și pe prietenii lor.

Ce să mai zic? Aştept articole de la voi, bloggeri de 2 kapishi, despre binele pe care l-a făcut Hitler Germaniei, deși a omorât milioane de oameni. Aştept să văd bloggeri de kapishi care vor vorbi de realizările mărețe ale lui Stalin, chiar dacă a distrus și luat milioane de vieți!

Să vă zic un lucru. Nu contează nicio investiție făcută de acest oligarh la Orhei, atâta timp cât exista indicii clare că omul a participat la furtul miliardului. Pur și simplu, nu ai voie să te bucuri de nişte drumuri asfaltate şi fântâni arteziene! Toate sunt făcute din bani furați. Orheiul este in Moldova, Moldova are de suferit enorm ca urmare a furtului: ca imagine, financiar, economic. Respectiv si Orheiul are de suferit. Câteva drumuri și niște fântâni arteziene nu o să stabilizeze leul, nu o să crească economia, nu o să atraga investitori, nu o să crească pensiile și salariile!

Vitalie Cojocari

CITIȚI ȘI...