Cine este marea favorită la câștigarea UEFA Champions League în acest an

by Genko Genko

Pentru astăzi și mâine sunt programate meciurile tur din sferturile de finală ale UEFA Champions League, până la marea finală, programată pe 24 mai, rămânând doar 12 jocuri de disputat din cea mai importantă competiție fotbalistică intercluburi.

Astăzi, de la 21:45, avem duelul spaniol dintre Barcelona și Atletico Madrid, disputat pe ”Camp Nou”, precum și duelul de pe ”Old Trafford”, dintre Manchester United și Bayern Munchen.

Mâine, de la aceeași oră, Real Madrid va avea posibilitatea să răzbune eliminarea de anul trecut, din aceeași fază a competiției, suferită în fața nemților de la Borussia Dortmund, în timp ce PSG va primi, la Paris, vizita lui Chelsea Londra.

Conform caselor de pariuri, dintre cele 8 echipe rămase în competiție, cele mai mari șanse la câștigarea trofeului le are campioana en-titre, Bayern Munchen, cu o cotă de 2,75. Real Madrid este creditată cu a doua șansă, având o cotă de 4,33, în timp ce marea rivală a madrilenilor, FC Barcelona, are a 3-a șansă (4,5).

Chelsea și PSG, ambele cu cote de 12,00, sunt creditate cu șanse egale din partea bookmakerilor. Echipa lui Diego Simeone, Atletico Madrid, cu o cotă de 17,00, are a 6-a șansă la a ridica trofeul pe ”Da Luz” din Lisabona. În timp ce cele mai mici șanse le au Borussia Dortmund (26,00) și Manchester United (34,00).

CITIȚI ȘI...