Carlos Tevez ar putea deveni cel mai bine plătit fotbalist al lumii

by Genko Genko

Din 2017, Carlos Tevez ar putea deveni cel mai bine plătit fotbalist din toate timpurile. „Apașul” e dorit în China, unde i se propune un contract de până la 40 de milioane de euro pe sezon.

În acest moment, fotbaliștii cu cele mai mari salarii sunt Lionel Messi (22,8 milioane de euro) și Cristiano Ronaldo (20,28 milioane de euro). În scurt timp, însă, decarul Barcelonei va primi o nouă mărire, dacă va semna prelungirea contractului.

Cu toate acestea, spaniolii de la Marca susțin că cele două staruri din La Liga ar fi lejer depășite de Carlos Tevez, care a primit o ofertă „astronomică” din China, de 40 de milioane de euro pe an, dar numele echipei nu se cunoaște, deocamdată. Propunerea e diferită de cea venită anul trecut de la Shanghai SIPG, care i-a oferit 24 de milioane de euro pe sezon.

Tevez a revenit în 2015 la Boca, după 11 ani petrecuţi la Corinthians, West Ham, Manchester United, Manchester City şi Juventus.

Atacantul în vârstă de 32 de ani a jucat, duminică noapte, în meciul Boca Juniors – Rosario Central 1-1, care a avut parte și de incidente serioase pe teren, soldate cu două eliminări.

6 trofee a cucerit Tevez cu Boca Juniors: două titluri în Argentina, Copa Libertadores, Copa Sudamericana, Cupa Intercontinentală şi Cupa Argentinei.

76 de meciuri și 13 goluri are Carlos Tevez în naționala Argentinei, pentru care a debutat în 2004.

CITIȚI ȘI...