Cântăreții invitați la Moldexpo, în PMAN

by Genko Genko

Interpretul Pasha Parfeni, care a fost invitat la concertul Unite de la Moldexpo, a urcat pe scena protestului din Piața Marii Adunări Naționale. Alături de el este și Cătălin Josan, interpretul care s-a remarcat în ultimele zile prin apelurile la adresa colegilor săi, de a nu participa la „concertele mafiei”

„Vreau să le mulțumesc cântăreților cu demnitate. Să-i mulțumesc lui Pasha. A dovedit că există demnitate în breasla articștilor, a declarat Cătălin Josan”.

La rândul său, interpretul Pasha Parfeni a spus că inițial s-a încercat să fie păcălit, spunându-i-se că va participa la un evenimente privat.

„Aici să fii e mult mai important decât la Moldexpo. Decât să fiu acolo să fiu aplaudat, mai bine vă aplaud aici pe voi. Nu vreau să plec din țară, vreau să rămân aici, în Republica Moldova. Alături de mama mea, de bunica, alături de voi”, a declarat Pasha Parfeni.

Cei din Platforma DA le-au mulțumit lui Ștefan Bănică, Loredanei Groza și celorlalți artiști care au „dat dovadă de demnitate”.

CITIȚI ȘI...