Barack Obama a fost comparat cu Vlad Țepeș

by Genko Genko

Preşedintele american Barack Obama este comparat cu domnitorul român Vlad Ţepeş, pentru ca este ”nemilos cu duşmanii”, în opinia unor comentatori din SUA.

Într-o analiză a publicaţiei Patriot Post, se aminteşte că Vlad era atât de faimos pentru felul în care îşi tortura şi executa duşmanii încât i s-a spus Ţepeş şi a ”pus singur Transilvania pe hartă”.

Autorul analizei spune că, în felul său, Barack Obama îi aminteşte de Ţepeş. Obama i-ar privi pe cei care nu îi sunt prieteni drept duşmani, dovadă că îi pedepseşte pe americanii iubitori de libertate cu legea HR 347, care face o infracţiune din protestele anti-Obama organizate unde este prezent Secret Service.

Legea este importantă, în opinia analistului, întrucât prin ea Obama demonstrează că este inatacabil: ”Ştie că oamenii vor să parieze pe un câştigător şi atâta vreme cât poate să-şi limiteze apariţiile în public la evenimente în care se adresează studenţilor, membrilor de sindicate şi negrilor, este convins că electoratul va ignora rata şomajului, deficitul în creştere şi preţul benzinei”.

Legea prevede că, în cazul evenimentelor in care preşedintele SUA este păzit de serviciile secrete, deci in majoritatea apariţiilor publice, protestele organizate fără aprobare reprezintă infracţiuni.

CITIȚI ȘI...