Bale refuză prelungirea contractului cu Real Madrid; Vrea să revină în Premier League

by Genko Genko

Gareth Bale (26 de ani) nu intenţionează să-şi prelungească actualul său contract cu Real Madrid până în 2021, pentru că ar dori din sezonul viitor să revină în Premier League unde este dorit de ambele cluburi din Manchester, scrie presa engleză.

Contractul lui Bale, cel mai scump transfer din istoria fotbalului (100 milioane euro), expiră în 2019 şi madrilenii i-au prezentat deja o ofertă pentru prelungirea lui cu încă 2 ani. Britanicii susţin însă că fotbalistul îşi doreşte să revină în Premier League, fie la United fie la City.

Cotat de site-ul de specialitate transfermarkt.de la 80 de milioane de euro, Gareth Bale a fost transferat de Real Madrid în vara lui 2013, de la Tottenham, pentru 100 de milioane de euro. Fotbalistul de 26 de ani s-a impus imediat ca titular la gruparea de pe Bernabeu, dar niciodată nu a reuşit să-i ia faţa lui Cristiano Ronaldo şi să fie numărul 1.

În acest sezon, din cauza accidentărilor, galezul a lipsit o perioadă semnificativă de pe gazon. A bifat doar 24 de meciuri în tricoul Realului în sezonul în curs, dar cifrele sunt remarcabile: 15 goluri şi 13 pase decisive. În ciuda formei pe care o traversează, Bale nu se simte în apele sale la Real. Nu a făcut-o niciodată, scriu englezii, acesta fiind motivul pentru care vrea să revină în Premier League.

Bale s-a calificat cu Real Madrid în semifinalele UEFA Champions League, după 3-0 în returul disputat aseară pe Bernabeu, cu Wolfsburg. În campionat, madrilenii se află la 4 puncte în spatele liderului Barcelona.

CITIȚI ȘI...