Arnold Schwarzenegger va apărea într-un nou film Terminator

by Genko Genko

Actorul american de origine austriacă Arnold Schwarzenegger își continuă revenirea în forță în cinematografie, după ce luase o pauză de 10 ani ca urmare a îndeplinirii funcției de guvernator al Californiei.

După ce a înregistrat un succes remarcabil în apariția alături de Silvester Stallone în ”Escape Plan”, Schwarzenegger va reveni la rolul care l-a făcut celebru în 1984, când James Cameron l-a distribuit în The Terminator. Într-un interviu acordat postului MTV, de promovare a ultimului său film, Sabotage, actorul a dezvăluit unele detalii legate de felul în care va arăta, în Genesis, personajul său.

”Terminator are din plin de-a face cu călătoria în timp, aşa că avem un tânăr T-800, iar apoi trecem la felul în care se comportă modelul mai târziu, când e reprogramat, şi la cine ia legătura cu el. Vom fi martorii a numeroase întorsături de situaţie în film”, a declarat Arnold.

Referitor la aspectul îmbătrânit al personajului său, Schwarzenegger a spus: ”După felul în care este descris în scenariu, acest personaj ne arată că în interior este o maşină. E un schelet metalic, însă deasupra are ţesut uman. Aşa că şi carnea Terminatorului îmbătrâneşte, precum cea a omului. Poate nu chiar la fel de repede. Dar cu siguranţă îmbătrâneşte”, a încheiat starul.

Terminator: Genesis va fi regizat de Alan Taylor (Thor: The Dark World) şi urmează să intre în cinematografe pe 1 iulie 2015.

CITIȚI ȘI...