Accident de avion, pe platourile noului film cu Tom Cruise: Doi oameni au murit

by Genko Genko

Un accident de avion s-a produs pe platourile de filmare ale noului lungmetraj care îl are pe Tom Cruise în rolul principal, iar doi dintre cei trei pasageri aflaţi la bord au murit, informează 20minutes.fr.

Accidentul a avut loc în Columbia, unde sunt filmate scene pentru thrillerul „Mena”, de Doug Liman.

Autoritatea pentru aviaţie civilă din Columbia a confirmat informaţia despre accident, precizând că actorul Tom Cruise nu se afla la bordul avionului de mici dimensiuni.

Potrivit unui purtător de cuvânt al autorităţii, „trei cetăţeni americani, Alan David Purwin, Jimmy Lee Garlan şi Carlos Berl”, care „par a face parte din echipa de producţie a filmului”, se aflau la bordul micului avion. Agenţia American Press informează că Alan Purwin şi Carlos Berl au decedat, iar Jimmy Lee Garland a fost transportat la un spital din Medellin.

Tom Cruise se află în Columbia din 20 august, pentru filmările pentru un lungmetraj despre viaţa pilotului american Barry Seal, care a lucrat pentru Pablo Escobar, şeful cartelului de droguri din Medellin, ucis de poliţia columbiană în 1993. Filmul este programat pentru lansare în 2017.

Cel mai recent film în care joacă Tom Cruise, „Misiune: Imposibilă. Naţiunea secretă/ Mission: Impossible – Rogue Nation”, al cincilea lungmetraj din această franciză de succes, regizat de Christopher McQuarrie, a fost lansat pe marile ecrane pe 31 iulie şi a obţinut deja încasări de peste 500 de milioane de dolari pe plan mondial.

În vârstă de 53 de ani, Tom Cruise este unul dintre cei mai cunoscuţi actori de film de la Hollywood. Pe lângă hiturile de box-office, precum cele din seria „Misiune: Imposibilă”, Cruise are în palmares şi filme îndreptate spre cinematograful de artă: „Magnolia” (1999), „Cu ochii larg închişi/ Eyes Wide Shut”, ultimul film al lui Stanley Kubrick (1999), şi „Deschide ochii/ Vanilla Sky” (2001). Anul trecut, în iunie, Tom Cruise a jucat în filmul SF „Edge of Tomorrow: Prizonier în timp 3D”.

CITIȚI ȘI...