6 persoane suspecte, depistate într-o locuință improvizată în pădurea de lângă şoseaua Balcani

by Genko Genko

O patrulă auto din cadrul Batalionului de Reacţionare Operativă al Direcţiei de Poliţie mun. Chişinău a depistat o locuinţă improvizată în pădurea de lângă șoseaua Balcani, în care locuiau şase persoane. Aceştia s-au dovedit a fi originari din raioanele ţării, cu vârstele cuprinse între 24 şi 52 de ani, dintre care câţiva anterior judecaţi. La faţa locului a fost solicitată grupa de documentare din cadrul Inspectoratului de Poliţie Buiucani.

Despre asta se arată într-un comunicat al Inspectoratului General de Poliție.

Forţele de ordine au găsit în adăpostul acestora, îngropate în pământ, sute de telefoane mobile, ceasuri de mână, videoregistratoare, aparate foto, cuţite de buzunar, portmonee din piele naturală, muniţii pentru arme cu ţeava lisă şi ghintuită, precum şi alte bunuri materiale. Indivizii nu au putut răspunde la întrebările poliţiştilor și se încurcau în declaraţiile privind originea bunurilor.

În vederea stabilirii circumstanţelor şi complicităţii lor la diverse contravenţii sau infracţiuni, suspecţii au fost escortaţi la inspectoratul de poliţie pentru audieri.

Totodată, forţele de ordine urmează să verifice şi să identifice proprietarii bunurilor depistate.

Cazul este investigat de către Inspectoratul de Poliţie Buiucani.

CITIȚI ȘI...