Zlatan Ibrahimovic: „Suspendarea mea este o farsă și o rușine”

by Genko Genko

Atacantul suedez Zlatan Ibrahimovic, de la PSG, apreciază suspendarea sa este „o farsă și o rușine pentru fotbal”, informează AFP.

Vârful a declarat: „Este o farsă și o rușine pentru fotbal. Cuvintele mele nu l-au vizat pe arbitru. Eu am avut cu el un schimb de replici normale, iar arbitrul a confirmat deja asta. Dacă era arbitrul cel care ar fi primit alte cuvinte ofensatoare, eu îi ceream scuze”.

Zlatan Ibrahimovic a primit o suspendare de 4 meciuri din partea Comisiei de disciplină a Ligii franceze, din cauza insultelor proferate împotriva brigăzii de arbitri după meciul cu Bordeaux (2-3) din 15 martie.

Ibrahimovic va rata astfel meciurile de campionat cu Nice, Lille, Metz și Nantes, dar va putea juca sâmbătă cu Bastia în finala Cupei Ligii franceze, deoarece suspendarea începe de săptămâna viitoare.

După meciul cu Bordeaux, suedezul a avut o ieșire nervoasă față de arbitri, iar apoi a descris Franța în cuvinte puțin măgulitoare.

În mai puțin de 3 ani de când joacă la PSG, Ibrahimovic a marcat 102 goluri. Suedezul va rata și prima manșă a sfertului de finală cu Barcelona din Liga Campionilor, din cauza altei suspendări.

PSG se află în luptă cu Lyon pentru un nou titlu în Ligue 1.

CITIȚI ȘI...