Zidane a semnat un nou contract cu Real Madrid; Ce salariu va primi

Zidane a semnat un nou contract cu Real Madrid; Ce salariu va primi

Nu doar Isco a primit un nou contract de la Real Madrid. Antrenorul Zinedine Zidane a semnat și el o nouă înțelegere cu formația pe care a condus-o către două trofee UEFA Champions League în ultimii doi ani.

Conform celor de la AS, Zidane și-a dat acordul pentru un contract valabil pe 3 sezoane cu gruparea de pe Santiago Bernabeu. Ziarul de casă al madrilenilor notează că francezul “este foarte fericit că i s-a oferit un contract valabil pe trei ani și nu doi, așa cum primise inițial din partea oficialilor clubului”. Sursa citată precizează că oferta curentă este un semn al încrederii pe care președintele Florentino Perez o are în calitățile fostului mijlocaș.

Zidane va încasa un salariu stagional de 8 milioane de euro, aproape dublu față de cât primește în prezent (4,35 milioane de euro). De asemenea, bonusurile tehnicianului francez se vor dubla, dar doar dacă acesta își va îndeplini obiectivele.

De la instalarea în postura de principal al Realului, Zidane a câștigat deja 6 trofee cu formația de pe Santiago Bernabeu. Francezul și-a trecut în palmares două Ligi ale Campionilor, două Supercupe ale Europei, un titlu și un Campionat Mondial al clubului. Fostul mijlocaș este al patrulea cel mai titrat antrenor din istoria lui Real Madrid.

0