Weekend cu peste 30 de accidente: Deși polițiștii au vânat șoferii vitezomani, zeci de persoane au fost rănite, iar 2 au decedat

by Genko Genko

În acest weekend s-au produs 32 de accidente rutiere, soldate cu 2 persoane decedate și 50 traumatizate, principalele cauze fiind depășirea limitei de viteză, starea de ebrietate la volan și depășirea neasigurată.

Ofițerii de patrulare au documentat peste 2.500 de abateri contravenționale, dintre care 2.300 în domeniul Regulamentului Circulației Rutiere. Acestea s-au întâmplat în perioada 11-13 august, pe întreg teritoriul țării.

În aceste 3 zile INP a intervenit în circa 300 de solicitări din partea cetățenilor. Totodată, a documentat 105 conducători auto care au urcat la volan după ce au consumat alcool și 665 de șoferi, care au încălcat regimul de viteză.

Alți 181 cetățeni au comis diverse încălcări ale ordinii publice, dintre care circa 30 persoane au fost documentate pentru acțiuni ce încalcă normele morale și tulburarea ordinii publice, iar pentru consumul de băuturi alcoolice și apariția în stare de ebrietate în locurile publice au fost documentați peste 50 de cetățeni.

CITIȚI ȘI...