„Vrei să fii Balon de Aur? Te fac eu Balon de Aur!”; Messi a încercat cu disperare să-l întoarcă pe Neymar

by Genko Genko
Distribuiti mai departe...

Lionel Messi a încercat până în ultimul moment să-l convingă pe Neymar să rămână la Barcelona. Potrivit Sport.es, argentinianul i-ar fi promis brazilianului că îl va ajuta să câștige inclusiv Balonul de Aur pentru a-l întoarce din drumul spre Paris.

Sursa citată precizează că Messi și Luis Suarez s-au întâlnit cu Neymar pe 21 iulie, în hotelul din New Jersey, cu o noapte înaintea amicalului cu Juventus, de la International Champions Cup. Aceștia au încercat atunci să facă pe Neymar să se răzgândească, fără să știe că brazilianul deja bătuse palma cu PSG, iar înțelegerea nu mai putea fi ruptă.

Catalanii de la Sport mai notează că Messi era dispus să-i promită orice lui Neymar, pentru ca cei doi să rămână coechipieri.

”Ce vrei? Vrei să fii Balon de Aur? Te voi face Balon de Aur”, i-ar fi transmis Messi lui Neymar, care ar fi fost obsedat să devină cel mai bun jucător din lume.

În ziua următoare, Messi a încercat să-i demonstreze acest lucru și pe teren. Argentinianul l-a lăsat pe brazilian să execute prima lovitură liberă din meci (șutul lui Neymar s-a oprit în zid), iar în restul meciului a încercat să-l găsească mereu pe acesta cu pasele sale. Strategia a funcționat, iar Barcelona a învins-o cu Juventus cu 2-1, datorită ”dublei” lui Neymar.

În final, cei de la Sport precizează însă că, după ce a ales să plece la PSG, Neymar va trebui acum să se lupte și cu Lionel Messi pentru câștigarea Balonului de Aur.


Distribuiti mai departe...

CITIȚI ȘI...