(VIDEO) Vladimir Putin, la ediția Eurovision din Slovenia; Cum a fost parodiat liderul de la Kremlin

by Genko Genko
Distribuiti mai departe...

Președintele Rusiei Vladimir Putin a fost parodiat în cadrul finalei naționale a concursului Eurovision din Slovenia, de către un celebru comediant din această țară.

Clipul piesei „Putin, Putout”, interpretată de către comediantul Klemen Slakonja, care a fost și gazda ediției naționale a Eurovisionului sloven, a fost prezentat în timpul evenimentului.

Vladimir Putin este prezentat în mai multe ipostaze în acest clip devenit viral și în spațiul ex-sovietic, fiind parodiate acțiunile de PR ale liderului de la Kremlin, precum aparițiile la bustul gol sau demonstrațiile sale de forță.

De asemenea, actorul nu a trecut cu vederea și ambițiile imperialiste ale președintelui rus, dar și șantajul la care recurge la adresa Occidentului, în legătură cu cel de-al „Treilea Război Mondial”. Și evenimentele sportive grandioase care s-au desfășurat sau urmează să se desfășoare în Rusia sunt remarcate, dar și atitudinea negativă față de minoritățile sexuale pe care a etalat-o liderul de la Kremlin de-a lungul timpului.


Distribuiti mai departe...

CITIȚI ȘI...