(VIDEO) Vladimir Kliciko l-a învins pe Bryant Jennings şi îşi păstrează centurile

by Genko Genko

Pugilistul ucrainean Vladimir Kliciko şi-a păstrat centurile IBF, WBA, WBO şi IBO la categoria grea, după ce l-a învins la puncte pe americanul Bryant Jennings, sâmbătă seară, într-un meci disputat la Madison Square Garden din New York.

Cel mai mic dintre frații Kliciko, în vârstă de 39 ani, care deține centurile cu diamante ale versiunilor IBF, WBA, WBO și IBO, a înregistrat cu această ocazie a 64-a victorie din cariera sa, pe parcursul căreia a suferit 3 înfrângeri.

Adversarul său, Bryant Jennings (30 ani), originar din Philiadelphia, neînvins înaintea acestei luptei în 19 meciuri disputate ca profesionist, a reușit să-i dea o replică foarte bună lui Kliciko, în special în reprizele a 6-a și a 9-a.

Campionul ucrainean ar putea încerca acum să unifice titlurile la categoria-regină a boxului profesionist, singura centură care îi mai lipsește fiind cea a versiunii WBC, deținută în prezent de americanul Deontay Wilder, după ce s-a aflat anterior în posesia fratelui lui Vladimir Kliciko, Vitali, retras între timp din ring și care a îmbrățișat cariera politică.

Lupta integrală poate fi văzută mai jos.

CITIȚI ȘI...