(VIDEO) Victorie categorică pentru Arsenal în derby-ul cu Liverpool

by Genko Genko

Arsenal Londra s-a impus categoric sâmbătă, în derby-ul etapei cu numărul 31 din Premier League, împotriva celor de la FC Liverpool, cu scorul de 4:1.

Meciul, unul decisiv pentru Liverpool în lupta pentru locurile de Champions League, a început foarte spectaculos, ambele echipe având mari ocazii de a marca în primele 35 de minute.

Scorul a fost deschis însă în minutul 37, prin Bellerin. Ozil a făcut 2:0 trei minute mai târziu, în urma unei lovituri libere la care a greșit și portarul Mignolet.

La pauză a fost 3:0, după ce Sanchez a prins o execuție excelentă în minutul 45, fără șanse pentru portarul belgian al „cormoranilor”.

Mitanul secund a mai adus două goluri, câte unul de fiecare parte. Henderson a marcat din penalty pentru gazde, în timp ce Giroud a stabilit scorul final în în prelungirile partidei, în urma unei faze individuale superbe.

Scor final 4:1, iar în urma acestui succes Arsenal urcă până pe locul 2 în clasament, cu 63 de puncte. Liverpool rămâne pe 5, cu 54 de puncte și șanse tot mai mici de a juca sezonul viitor în Liga Campionilor.

CITIȚI ȘI...