(VIDEO) Un tânăr de 16 ani a intrat în Cartea Recordurilor cu cea mai mare viteză de scriere a SMS-urilor

by Genko Genko

Un brazilian de 16 ani din New York, a înregistrat recordul mondial la viteza de scriere pe smartphone. Marcel Fernandes Filho a intrat astfel în Cartea Recordurilor, informează 20minutes.ch.

Tânărul a reușit să scrie un text compus din 25 de cuvinte în numai 18,19 secunde. El a scris acest text („The razor-toothed piranhas of the genera Serrasalmus and Pygocentrus are the most ferocious freshwater fish in the world. In reality they seldom attack a human” — Peștii piranha cu dinți ascuțiți ca niște lame, din familia Serrasalmus și Pygocentrus, sunt cei mai feroci pești de apă dulce din lume. În realitate, ei atacă rar omul), bătând recordul mondial precedent de 18,44 secunde, deținut de un adolescent de 15 ani din Seattle.

Performanța, înregistrată în Cartea Recordurilor Guinness, a fost realizată pe un smartphone Galaxy S4 dotat cu tastatură Fleksy.

Marcel a început să se perfecționeze în 2009, după ce și-a distrus, într-un acces de furie, computerul său al cărui ecran începuse să se defecteze. Întrucât nu a avut destui bani să își cumpere alt computer, el l-a înlocuit cu un smartphone iPhone 3GS, încheie 20minustes.ch.

CITIȚI ȘI...