(VIDEO) Un poliţist a cerut despăgubiri de 750.000 de dolari după ce s-a opărit cu o cafea

by Genko Genko

O instanţă din Carolina de Nord a stabilit că Starbucks nu este vinovată de un accident petrecut în urmă cu trei ani, când un poliţist s-a opărit cu o cafea. Lt. Matt Kohr a cerut despăgubiri de 750.000 dolari de la lanţul de cafenele, dar juriul a decis luni că Starbucks nu îi datorează niciun ban.

Ambele părţi au acceptat decizia instanţei din Carolina de Nord, chiar dacă aceasta nu este unanimă, scrie usatoday.com.

Kohr şi soţia sa au refuzat să comenteze hotărârea instanţei, iar avocatul lor, Daniel Johnson, s-a declarat dezamăgit de juriu.

Compania Starbucks a salutat decizia instanţei, adăugând că angajaţii săi nu au făcut nimic greşit. Kohr, un poliţist cu vechime de 20 de ani, a depus săptămâna trecută o mărturie, în care a spus că suferă de dureri, după ce paharul său de cafea fierbinte s-a vărsat pe pantaloni. Acesta a suferit arsuri de gradul III şi a necesitat îngrijiri medicale.

Omul a susţinut că accidentul a accentuat boala de care suferea deja, Crohn şi a reprezentat o lovitură psihică, atât pentru el, cât şi pentru soţia sa.

Juriul din Raleigh, North Carolina a stabilit că rănile care l-au dus pe poliţist direct pe masa de operaţie nu au legătură cu arsurile provocate de cafeaua fierbinte de la Starbucks, pe care omul legii o primea gratuit.

CITIȚI ȘI...