(VIDEO) Un parlamentar rus cere excluderea de la Eurovision a femeii cu barbă din Austria

by Genko Genko

Parlamentarul rus Vitali Milonov critică Eurovisionul, care în acest an se desfășoară la Copenhaga. Principala țintă a politicianului este reprezentantul Austriei, transsexualul Conchita Wurts. Oficialul consideră că Eurovisionul a devenit o adevărată paradă gay.

„Perversul din Austria trebuie exclus”, spune politicianul despre femeia cu barbă, Conchit Wurst.

The Guardian scrie că parlamentarul a trimis o scrisoare comitetului rus de selecție pentru Eurovision în care cerea să nu fie trimiși artiști ruși la competiția de la Copenhaga. Acesta susține că participarea artiștilor ruși la Eurovison „contrazice drumul reînnoirii culturale și morale pe care s-a angajat Rusia azi”. Mai mult, într-un mesaj pe Twitter, politicianul a cerut boicotarea acestui „spectacol al Sodomei”.

„Participarea acestui travestit evident și hermafrodit pe nume Conchita Wurst pe aceeași scenă cu soliștii din Rusia reprezintă o propagandă evidentă a homosexualității și a decăderii spirituale”, pretinde Milonov, scrie click.ro

Conchita Wurst concurează în cea de a doua semifinală a concursului Eurovision de la Copenhaga, cea de astăzi, în care vor evolua și reprezentanții României, Paula Seling și Ovi.

Iată piesa Conchitei, care a trezit atâtea controverse, în special în estul Europei.

CITIȚI ȘI...