(VIDEO) Tunete și fulgere de pe scena Orășelului European: Dorin Chirtoacă, enervat cumplit pe socialiști. Pirkka Tapiola, nevoit să-l calmeze

(VIDEO) Tunete și fulgere de pe scena Orășelului European: Dorin Chirtoacă, enervat cumplit pe socialiști. Pirkka Tapiola, nevoit să-l calmeze

Primarul de Chișinău, Dorin Chirtoacă, a avut astăzi un discurs care se încadrează perfect în tiparele celor enunțate în campanii electorale. Prezent la deschiderea Orășelului European din centrul Chișinăului, edilul a ținut să evidențieze reușitele Uniunii Europene în raport cu Republica Moldova și nu a uitat să arunce vorbe acide peste socialiștii, care au inițiat un nou referendum pentru demiterea cestuia.

După ce a enunțat 10 proiecte implementate de Uniunea Europeană în Chișinău – asamblarea microbuzelor, reparația grădinițelor, drumul iluminat spre Aeroport, construcția străzii pietonale, amenajarea parcului Valea Morilor, amenajarea câtorva mii de locuri gratuite de parcare, reabilitarea regiei apă potabilă, reconstrucția mai multor străzi din Chișinău, oferirea utilajelor medicale pentru mai multe spitale și infrastructura din suburbii -, Chirtoacă a trecut la atac asupra socialiștilor și a președintelui Igor Dodon, care a lipsit de la eveniment, din partea Președinției fiind prezent Ion Ceban.

Primarul a fost atât de înflăcărat, încât șeful delegației UE la Chișinău, Pirkka Tapiola, a fost nevoit să-l calmeze pe edil.

Care a fost discursul primarului, vedeți în materialul video de mai jos.

0