(VIDEO) Tragedie la Râbnița. Acoperișul unei uzine s-a prăbușit peste patru muncitori

(VIDEO) Tragedie la Râbnița. Acoperișul unei uzine s-a prăbușit peste patru muncitori

Tragedie la combinatul de ciment din Râbnița. Aproximativ o sută de metri pătrați de acoperiș s-a prăbușit peste mai mulți muncitori care, în acel moment, se aflau în interior. Câțiva au reușit să se salveze singuri. Doi au rămas, însă, captivi sub ruine.

„Era aproximativ ora 18 și eu lucram. Peste aproximativ cinci minute am auzit un zgomot puternic. Am înțeles că a căzut acoperișul și am fugit la superiorul meu Soloviov. Am chemat salvatorii, ambulanța”, spune unui dintre lucrătorii combinatului de ciment.

Salvatorii au ajuns imediat la locul faptei. Intervenția a fost una foarte dificilă. Angajații Serviciului Situațiilor Excepționale din stânga Nistrului și-au făcut drum printre ruine. La un moment dat au auzit strigătele de ajutor ale unui bărbat, blocat sub tone de materiale de construcție. Acesta s-a dovedit a fi în vârstă de 33 de ani. El a fost salvat și transportat în stare gravă la spital. Sub ruine mai rămânea un muncitor. Vreme de mai bine de 24 de ore, inclusiv noaptea, l-au căutat salvatorii. Într-un final, au găsit trupul său neînsuflețit.

În acest caz a fost deschisă o anchetă pentru a stabili toate circumstanțele celor întâmplate.

0