(VIDEO) TOP Box-Office: Cinci cele mai urmărite filme în weekend

(VIDEO) TOP Box-Office: Cinci cele mai urmărite filme în weekend

Filmul “Jumanji: Welcome to the Jungle”, o continuare a comediei de mare succes “Jumanji” din 1995, revine pe prima poziţie în box-office-ul american, înlocuind “Maze Runner: The Death Cure”, cea de-a treia parte a seriei “Maze Runner”, care îl deposedase de acest titlu săptămâna trecută, potrivit estimărilor publicate duminică de compania Exhibitor Relations şi citate de AFP.

Avându-i în rolurile principale pe Dwayne “The Rock” Johnson, Kevin Hart şi Jack Black, acest lungmetraj, regizat de Jake Kasdan, despre patru adolescenţi care se pierd într-un joc video, a obţinut încasări de 11 milioane în acest week-end în a şaptea săptămână de proiecţii în cinematografe şi un total de 352 de milioane de dolari.

Odată cu această revenire a “Jumanji”, “The Death Cure”, al treilea şi ultimul episod al sagăi SF “Maze Runner”, în regia lui Wes Ballm, cade pe locul al doilea, cu încasări de 10,2 milioane de dolari în acest weekend şi un total de 39,8 milioane de dolari în două săptămâni de prezenţă pe ecrane.

“The Death Cure” îl readuce în centrul atenţiei pe tânărul erou Thomas care, după ce a scăpat din labirint, trebuie să găsească antidotul pentru misterioasa boală mortală “Flare”. Regizorul Wes Ball a coordonat o distribuţie din care fac parte Dylan O’Brien, Ki Hong Lee, Kaya Scodelario şi Thomas Brodie-Sangster. Din această serie mai fac parte filmele “The Maze Runner” (2014) şi “Maze Runner: The Scorch Trials” (2015).

Pe locul al treilea regăsim pelicula horror “Winchester”, în care Jason Clarke joacă rolul unui psihiatru chemat să evalueze starea mentală şi obsesia pentru fantome a lui Sarah Winchester, moştenitoarea producătorului de arme cu acelaşi nume. Filmul, în regia lui Michael şi Peter Spierig, cu Helen Mirren în rolul moştenitoarei, a obţinut încasări de 9,2 milioane de dolari în primul său weekend în cinematografe.

Locul al patrulea, cu încasări de 7,8 milioane de dolari, este ocupat de filmul ”The Greatest Showman”, povestea magicianului P.T. Barnum, interpretat de Hugh Jackman, care în şapte săptămâni de prezenţă pe ecrane a generat venituri de 139,8 de milioane de dolari.

”Hostiles”, un western cu accente progresiste din a cărui distribuţie face parte Christian Bale, cade de pe locul al treilea pe locul al cincilea în acest clasament, după şase săptămâni de prezenţă în box-office, cu 10,2 milioane de dolari încasări în acest weekend şi 12 milioane de dolari în total.

0