(VIDEO) Tânără de 29 de ani, găsită moartă într-o fâșie forestieră din Colonița, la câteva zile după dispariție

(VIDEO) Tânără de 29 de ani, găsită moartă într-o fâșie forestieră din Colonița, la câteva zile după dispariție

Cadavrul unei femei de 29 de ani, cu urme de moarte violentă pe suprafața corpului, a fost descoperit într-o fâșie forestieră din localitatea Colonița, suburbia capitalei. Asta după ce, la data de 26 mai curent Poliția Capitalei a fost alertată despre dispariția de la domiciliu al femeii. Pe cazul dat a fost reținut și un suspect, un tânăr de 28 de ani, care cu o zi înaintea dispariției ar fi consumat băuturi alcoolice împreună cu victima.

Pentru cercetări la fața locului s-a deplasat grupa operativă din cadrul Inspectoratului de Poliţie Ciocana. Astfel, s-a dispus crearea unui grup de lucru, în componenţa procurorilor, ofiţerilor de investigaţii şi de urmărire penală din cadrul Direcţiei de Poliţie a mun. Chişinău şi IP Ciocana pentru stabilirea tuturor circumstanţelor şi descoperire a crimei.

Graţie volumului de lucru efectuat forţele de ordine au identificat un individ în vârstă de 28 de ani, anterior judecat, originar din comuna Tohatin, fiind bănuit că ar fi fost implicat în acest caz. Respectiv, sub conducerea procurorilor au fost efectuate acţiuni procesual-penale, care au stabilit că anume el ar fi maltratat fizic victima şi ar fi asfixiat-o, după ce ar fi consumat alcool împreună, pe data de 25 mai.

În acest context, învinuitul a fost arestat pe un termen de 30 de zile la solicitarea procurorilor şi este cercetat penal pentru omor intenţionat. Conform legislaţiei în vigoare, acesta riscă o pedeapsă cu închisoare de la 15 până la 20 de ani, sau detenţie pe viaţă.

0