(VIDEO) Surpriză la Napoli, iar Ucraina ar putea avea din nou o echipă în finala Europa League

by Genko Genko

Dnipro a dat lovitura în duelul din deplasare cu Napoli datorită unui gol marcat din offside. Echipa din Ucraina a scos un egal, scor 1-1, şi a devenit favorită la calificarea în finala Europa League.

Napoli era marea favorită a duelului cu Dnipro, din prima manșă a semifinalelor Europa League. Susținută intens de fani, echipa italiană a fost aproape de gol la șutul lui Insigne, care a lovit bara din afara careului.

Oaspeții au dat replica prin Kankava, dar Andujar s-a opus, iar prima repriză s-a terminat fără ca tabela de marcaj să fi suferit vreo modificare.

În prima jumătate de oră a reprizei secunde, Napoli a declanșat o ofensivă totală, iar oaspeţii au cedat în minutul 50, când David Lopez a marcat după un corner executat de Insigne.

A urmat un adevărat festival al ratărilor la poarta lui Dnipro, Boyko făcând adevărate minuni în faţa lui Insigne şi, mai ales, a lui Higuain, care a irosit mai multe ocazii mari.

Contrar cursului jocului, Dnipro a reușit egalarea. În minutul 81, Seleznyov, intrat pe teren de câteva zeci de secunde, a marcat din centrarea lui Fedetskiy.

Reluările au dovedit însă că asistentul a greșit, pentru că atacantul oaspeților se afla într-o poziţie evidentă de offside.

CITIȚI ȘI...