(VIDEO) Spânzurători construite de separatiştii din Lugansk pentru ucrainenii pro-europeni?

by Genko Genko
Distribuiti mai departe...

Separatiştii pro-ruşi, care ocupă şi la acest moment sediul Servciului de Securitatea al Ucrainei din oraşul Lugansk, s-au pus pe meşterit mai multe construcţii din lemn, care seamănă cu nişte „spânzurători”, relatează presa din Ucraina.

Presa din ţara vecină menţionează că cei care au ocupat sediul SBU (Serviciul de Securitate), se aşteaptă ca în orice moment, la faţa locului să ajungă autobuse cu membri ai Sectorului de Dreapta, o organizaţie naţionalistă din Ucraina, care pledează pentru apropierea Ucrainei de UE. Din această cauză, separatiştii s-au înarmat cu arme automate pentru a face faţă unui atac din partea naţionaliştilor sau al organelor de forţă, iar „spânzurătorile” ar servi drept exemplu, pentru a le demonstra ce-i aşteaptă pe cei care ar încerca să elibereze clădirile ocupate de ei.

Citește și: (VIDEO) Candidat la președinția Ucrainei, huiduit și lovit în Lugansk

Amintim că ieri, 9 aprilie, Ministrul de Interne Arsen Avakov, a dat ultimatum 48 de ore separatiştilor, pentru a elibera clădirile ocupate. Totodată, Preşedintele Radei Supreme ucrainene le-a dat asigurări că nu vor fi atraşi la răspundere, dacă eliberează de bună voie clădirile, fără a se ajunge la vărsări de sânge.

Ca rezultat al ştirilor apărute legate de aceste construcţii din lemn, autorul imaginilor video postate imaginile pe internet a spus că, acestea nu par a fi „spânzurători”, ci mai degrabă această construcţie urmează să servească drept adăpost împotriva ploii.


Distribuiti mai departe...

CITIȚI ȘI...