(VIDEO) Rezultat rușinos pentru Liverpool la meciul în care a aliniat cea mai tânără echipă din istorie

(VIDEO) Rezultat rușinos pentru Liverpool la meciul în care a aliniat cea mai tânără echipă din istorie

FC Liverpool a remizat duminică, pe teren propriu, scor 0:0 cu Plymouth Argyle, o echipă care evoluează în prezent în liga a 4-a a Angliei.

Meciul din Cupa Angliei a fost totuși unul care a intrat în istorie pentru cormorani. Antrenorul Jurgen Klopp a utilizat cea mai tânără echipă din istorie.

Conform site-ului oficial al „cormoranilor”, primul 11 al lui Klopp a avut o medie de vârstă de doar 21 de ani și 296 de zile, față de 22 de ani și 303 zile, cât era recordul precedent, stabilit în partida cu Wolverhampton din 1965.

C1pmT8HXUAAhegb

Nu mai puțin de 5 jucători sub 20 de ani a folosit Klopp în acest meci. Cel mai tânăr dintre ei a fost Ben Woodburn. Galezul a devenit cel mai tânăr marcator din istoria de 124 de ani a lui Liverpool, la 17 ani și 45 de zile, devansându-i astfel pe Michael Owen, care a marcat la 17 ani și 143 de zile și pe Jordan Rossiter, care a înscris la 17 ani și 183 de zile. Atacantul a marcat în sfertul de finală din Cupa Ligii Angliei, cu Leeds, partidă câștigată de “cormorani” cu 2-0, în noiembrie 2016.

0