(VIDEO) Probleme la filmarea noului „James Bond”: Daniel Craig s-a accidentat din nou

(VIDEO) Probleme la filmarea noului „James Bond”: Daniel Craig s-a accidentat din nou

Actorul britanic Daniel Craig, interpretul agentului 007, a suferit o nouă accidentare în timpul filmărilor de la „Spectre”, următorul lungmetraj din seria „James Bond”.

Actorul britanic se afla la volan în timpul acestui incident, produs la Roma, filmând o scenă care a implicat o cursă de umărire cu automobilul, turnată la viteză foarte mare. Acesta a fost al doilea accident suferit de Daniel Craig după începerea filmărilor de la „Spectre”, informează Daily Mail.

Automobilul argintiu Aston Martin DB10 condus de starul britanic circula cu mare viteză, luni, pe străzile din centrul Romei, închise pentru circulaţie în timpul filmării respective.

În aceeaşi scenă apare un al doilea automobil, condus de un cascador profesionist.

Medicii au fost chemaţi la faţa locului după ce actorul Daniel Craig s-a lovit în zona capului, în interiorul automobilului. Potrivit cotidianului italian La Repubblica, accidentarea nu a fost gravă.

Starul britanic a părăsit totuşi oraşul Roma în ziua următoare, urmând ca restul secvenţelor din acea scenă să fie turnate cu ajutorul acelui cascador.

Cu două săptămâni înainte, Daniel Craig suferise o accidentare la nivelul genunchiului, în timpul filmărilor unor scene în Austria. Apoi, un asistent de regie a suferit o accidentare gravă, după ce un camion aflat în mişcare, pe care era montată o cameră de filmat, a intrat frontal într-un hambar.

Filmul „Spectre”, cu Daniel Craig în rolul principal, va fi lansat pe marile ecrane pe 6 noiembrie 2015. Filmările au început în decembrie 2014, la puţin timp după ce producătoarea Barbara Broccoli şi regizorul Sam Mendes au dezvăluit în cadrul unei conferinţe de presă titlul, distribuţia şi noile modele de automobile din acest film. Ei au refuzat însă să dezvăluie detalii despre intriga peliculei.

Franciza „James Bond” este una dintre cele mai profitabile pentru studiourile Sony, iar cel mai recent film lansat din această serie, „Skyfall”, a generat încasări de peste 1,1 miliarde de dolari pe plan mondial, mai mult decât oricare alt film cu agentul 007.

În „Spectre”, actorul britanic Daniel Craig, în vârstă de 46 de ani, va interpreta pentru a patra oară rolul agentului 007, după ce a jucat anterior acest rol în filmele „Casino Royale” (2006), „007: Partea lui de consolare/ Quantum of Solace” (2008) şi „007: Coordonata Skyfall/ Skyfall” (2012).

Între timp, producătorii au prezentat primele imagini de la filmările celei de-a 5-a părți a francizei cu participarea lui Daniel Craig.

0