(VIDEO) Peste un milion de lei au primit, prin șantaj; Trei bărbați, reținuți

(VIDEO) Peste un milion de lei au primit, prin șantaj; Trei bărbați, reținuți

Trei bărbați cu vârsta cuprinsă între 33 și 47 de ani, din Chișinău și Basarabeasca, membri ai organizației criminale „Patron” au fost reținuți. Aceștia, sunt suspectați că au primit bani, prin şantaj de la o persoană, cauzându-i daune în sumă totală de peste 1 milion de lei.

Potrivit poliţiei, de la sfârșitul anului 2015 și până în prezent, suspecții prin abuz de încredere și înșelăciune, sub pretextul unei rambursări a mijloacelor bănești, au primit de la o persoană mijloace bănești în sumă de 40 mii de euro.

Ulterior, suspecții continuându-și acțiunile criminale, prin șantaj, sub diferite pretexte inventate au mai primit de la victimă mijloace bănești în sumă de 360.000 și 990.000 lei.

Totodată, s-a stabilit că suspecții au mai săvârșit și alte infracțiuni deosebit de grave în privința altor persoane. Anterior, doi dintre suspecți au fost condamnați de mai multe ori pentru comiterea crimelor grave.

La moment, doi dintre suspecți au fost reținuți pentru 72 de ore, dar celălalt este cercetat în libertate. Dacă vor fi găsiți vinovați, aceștia riscă închisoare de la 8 la 15 ani.

0