(VIDEO) Patru indivizi reținuți de poliție, după ce au furat un microbuz plin de colete

(VIDEO) Patru indivizi reținuți de poliție, după ce au furat un microbuz plin de colete

Ofițerii Direcției Combaterea Crimei Grave și Centrului de analiză a informațiilor a Inspectoratului Național de Investigații în comun cu Procuratura raionului Hânceşti, au reţinut patru locuitori ai capitalei, bănuiţi de comiterea atacului tâlhăresc şi sustragerea unui microbuz ce transporta colete din Italia.

Cazul a avut loc la 5 aprilie curent, în satul Buţeni, raionul Hânceşti. Suspecții, purtând cagule pe cap, au atacat şoferul microbuzului care tocmai oprise pentru a prelua de la o femeie un colet.

Victima a fost ameninţată cu un pistol și impusă să dea microbuzul, bunurile şi banii pe care îi avea. Bănuiţii au fugit de la locul faptei, iar câteva ore mai târziu, oamenii legii au găsit vehiculul, abandonat pe un câmp din raionul Ialoveni.

Suspecții au fost reţinuţi preventiv pentru 72 de ore. Aceştia au vârstele cuprinse între 20-23 de ani, trei dintre ei fiind studenţi ai facultăţii de Drept la o universitate din capitală.

În cadrul percheziţiilor efectuate la domiciliile bănuiţilor au fost depistate substanţe narcotice, un dispozitiv artizanal destinat pentru cultivarea drogurilor, precum şi bani de proveniență dubioasă.

Dacă vinovăția lor va fi demonstrată, indivizii riscă până la 10 ani de pușcărie.

0