(VIDEO) Obiecte sferice misterioase au căzut din cer într-un oraş din China

by Genko Genko

Vineri şi sâmbătă, mai multe obiecte misterioase au căzut din cer, în apropierea orașului Qiqihar, provincia Heilongjiang, China. Obiectele sunt încă neidentificate, dar conform unor zvonuri se pare că ar fi de origine extraterestră.

Localnicii povestesc că au văzut sferele de foc cum au căzut din cer, însoţite de zgomote puternice. Unele persoane au speculat faptul că sferele sunt nişte generatoare auxiliare cu azot, care ar fi fost componente ale unor aeronave.

Unul dintre obiectele misterioase, are circa 60 de centimetri în diametru şi în jur de 40 de kilograme, potrivit presei din China, citată de Epoch Times.

În jurul acestor obiecte au apărut imediat diferite speculaţii şi teorii. Unii spun că ar aparţine unui OZN, care s-a dezintegrat odată cu intrarea în atmosferă, alţii că ar fi resturile unui satelit.

Amintim că recent o rachetă rusească de tip Proton-M a eşuat deasupra Chinei, înainte de a ajunge în spaţiu, însă, resturile nu ar fi putut ajunge pe Pământ, conform oficialilor ruşi.

Citeşte şi: O rachetă rusească a explodat în Kazahstan, după 9 minute de la decolare

„Rapoartele au confirmat că racheta purtătoare, generatorul şi satelitul au ars întotalitate, în timpul intrării în atmosferă. Acest lucru s-a petrecut pe teritoriul Chinei.

Luând în considerare altitudinea orbitei, putem spune cu siguranţă că nimic nu a mai ajuns pe Pământ”, a declarat Oleg Ostapenko, şeful Agenţiei spaţiale federale din Rusia.

CITIȚI ȘI...