(VIDEO) Obama spune ce ar face în cazul în care Putin s-ar îneca

by Genko Genko

După ce săptămâna trecută președintele rus Vladimir Putin a declarat că în cazul în care s-ar îneca, crede că omologul său american Barack Obama l-ar salva, a venit și răspunsul liderului de la Casa Albă.

Aflat în vizită în Coreea de Sud într-un moment în care relațiile dintre SUA și Rusia sunt tot mai tensionate pe fondul situației din Ucraina, întrebat dacă l-ar salva pe Putin de la înec, Barack Obama a răspuns într-o manieră proprie și originală.

”Cu siguranţă l-aş salva pe domnul Putin, dacă ar fi în pericol de a se îneca. Mi-ar place să cred că aş salva pe oricine de la înec. Înainte eram un înotător destul de bun, am crescut în Hawaii, dar acum mi-am cam pierdut din dexteritate”, a declarat președintele SUA.

”Sper să nu fiu nevoit să ajung într-o asemenea ipostază. Dar ştiţi, departe de legăturile interguvernamentale, există şi unele personale. Nu pot spune ca avem o relaţie specială, dar totuşi este om şi unul curajos chiar, aşa că sigur m-ar salva”, spunea Vladimir Putin, pe 17 aprilie în cadrul discuției anuale cu națiunea.

CITIȚI ȘI...