(VIDEO) Obama, către Prima Doamnă: O nouă generaţie ţinteşte mai sus pentru că te-a avut pe tine drept model

(VIDEO) Obama, către Prima Doamnă: O nouă generaţie ţinteşte mai sus pentru că te-a avut pe tine drept model

În discursul său de adio către poporul american, Barack Obama și-a rezervat câteva momente pentru a-i mulțumi soției sale, Michelle. Cu ochii în lacrimi, președintele american a vorbit despre sacrificiile făcute de Michelle Obama, dar și de fiicele lui, în cei opt ani petrecuți la Casa Albă.

Emoţiile l-au copleşit pe Barack Obama când a vorbit despre familia sa, şi mai ales despre prima doamnă, pe care a numit-o cea mai bună prietenă a sa. Mulțimea prezentă la eveniment a aplaudat-o în picioare pe Michelle Obama, iar Malia, fiica cea mare a cuplului, nu și-a putut stăpâni lacrimile îmn timpul discursului tatălui ei.

„În ultimii 25 de ani, ai fost nu numai soţia mea şi mama copiilor mei, ci cea mai bună prietenă a mea. Ţi-ai asumat un rol pe care nu l-ai cerut şi l-ai făcut al tău cu graţie, tărie, stil şi bună dispoziţie. Ai făcut din Casa Albă un loc care le aparţine tuturor. O nouă generaţie ţinteşte mai sus pentru că te-a avut pe tine drept model. Am fost mândru de tine şi ţara a fost mândră de tine. Malia şi Sasha, din tot ce am făcut în viaţă, cel mai mult mă mândresc cu faptul că sunt tatăl vostru”, a spus preşedintele.

La discursul de adio, susținut de Barack Obama în Chicago, nu a participat și Malia, cealaltă fiică a cuplului prezidențial. Un purtător de cuvânt al Administrației Obama a transmis că Malia a rămas acasă să învețe deoarece avea un examen a doua zi de dimineață.

0