(VIDEO) Oamenii legii caută un tânăr pentru furtul unei biciclete din scara unui bloc locativ. Dacă l-ai recunoscut, anunță poliția

(VIDEO) Oamenii legii caută un tânăr pentru furtul unei biciclete din scara unui bloc locativ. Dacă l-ai recunoscut, anunță poliția

Un tânăr este căutat de polițiștii sectorului Ciocana din cadrul Direcției de Poliție a mun. Chișinău, pentru furtul unei biciclete în valoare de 8.000 de lei. Incidentul a avut loc la data de 19 martie curent, când individul a intrat într-o scară a unui bloc de locuit din strada A. Russo din sectorul Ciocana și a sustras bicicleta care a fost lăsată fără supraveghere, astfel cauzându-i proprietarului în vârstă de 45 de ani un prejudiciu considerabil.

În context, a fost dispusă inițierea unei cauze penale pentru furt. Făptașul riscă o pedeapsă cu amendă în mărime de 32.500 lei, muncă neremunerată în folosul comunității de la 180 la 240 de ore sau închisoare de până la 4 ani.

Astfel, persoanele care au recunoscut tânărul din imagini sunt rugate să informeze neîntârziat poliția la numerele de telefon: 0 (22) 47 70 20 sau 112, confidențialitatea surselor de informare fiind garantată.

Totodată, Poliţia Capitalei recomandă cetățenilor să-și asigure eficient bunurile personale în vederea prevenirii și combaterii infracțiunilor patrimoniale.

0