(VIDEO) Mourinho face o nouă declarație savuroasă: „De Gea este al treilea cel mai bun portar din lume”

(VIDEO) Mourinho face o nouă declarație savuroasă: „De Gea este al treilea cel mai bun portar din lume”

David de Gea, goalkeeper-ul lui Manchester United, a stabilit un record fantastic în derby-ul cu Arsenal, câştigat de “diavoli”, scor 3-1, pe Emirates. Pentru prima oară în istoria Premier League, un goalkeeper a reuşit atât de multe intervenţii decisive într-un meci, 14. Deși la finalul jocului l-a lăudat, Mourinho a declarat în utlima conferință de presă că De Gea nu e cel mai bun portar din lume.

Ultima conferință de presă a lui Jose Mourinho a arătat încă o dată că “The Special One” este o poreclă care îi vine ca o mănușă. Întrebat dacă există în lume un portar mai bun decât De Gea, ținând cont de prestația acestuia cu Arsenal, Mourinho a răspuns în stilul caracteristic.

Dialogul dintre reporter și Jose Mourinho:

Reporter: Există în acest moment un portar mai bun decât De Gea?
Jose Mourinho: Da!
Reporter: Cine?
Jose Mourinho: Romero, pentru că el va apăra în meciul de mâine (nr. azi). Și portarul meu este întotdeauna cel mai bun din lume. Așa că De Gea este al treilea cel mai bun portar din lume. Romero este numărul unu. Joel (nr. Pereira) este numrăul doi și David este numărul trei.
Reporter: Și cum ați caracteriza forma în care se află al treilea cel mai bun portar?
Jose Mourinho: Foarte bună. Foarte, foarte bună. A jucat foarte, foarte bine tot sezonul

Manchester United e deja calificată în optimile de finală ale Ligii Campionilor și va juca în această seară contra rușilor de la CSKA Moscova, în ultimul meci din faza grupelor.

0