(VIDEO) „The Motans” în plină ascensiune: A lansat un nou clip

(VIDEO) „The Motans” în plină ascensiune: A lansat un nou clip

La scurt timp după ce „The Motans” și-a bucurat fanii cu noua piesă „Fifty Fifty”, acesta a lansat astăzi și clipul piesei „Tu”. Acesta este al treilea videoclip al tânărului după debutul cu „Versus” și „Weekend” cu Delia.

„Tu”, prima piesă marca „The Motans” a fost lansată în primăvara anului 2016. Am avut mari emoții urmărind primele reacții și citind primele comentarii. Atunci era o înregistrare făcută în subsolul casei de cultură a orășelului Anenii Noi, acum e un videoclip. Pe parcursul acestui an, am aflat cat de mult poate schimba o melodie viața unui om, atât a mea, cât și acelor care au îndrăgit-o”, a declarat „The Motans”.

Videoclipul pentru „Tu” a fost regizat de Ionut Trandafir, iar filmarile au avut loc în București, la florăria Iris, dar și în Cheile Dobrogei. Eroina videoclipului este modelul Irina Albu.

Solistul trupei, Denis, este un tânăr de 27 de ani din Republica Moldova, care a decis în urmă cu un an să își urmeze pasiunea de a compune muzică sub pseudonimul „The Motans”. Tânărul a renunțat la cariera în marketing pentru a-şi urma pasiunea de a face muzică.

0