(VIDEO) Medicii au fost surprinși când au văzut ce are în pântece o femeie însărcinată

by Genko Genko

O tânără din Marea Britanie, în vârstă de 23 de ani, a reușit să uimească medicii din orașul ei, dupa ce a rămas însărcinata cu tripleți. Mai exact, cu tripleți perfect identici.

După întreruperea unei sarcini, dorința femeiei de a deveni mamă a fost foarte puternică, astfel că ea a reușit să rămână însărcinată fără niciun tratament. Când a mers la ginecolog pentru a-și face o ecografie, a avut un soc: medicii au anunțat-o că are o formă foarte rară de sarcină. Mai exact, va aduce pe lume trei copii identici, care împart acum aceeași placentă.

Potrivit medicilor, o femeie din 100 de milioane rămâne însărcinată, pe cale naturală, cu trei copii care se dezvoltă în aceeași placentă.

Tânăra, însărcinată acum în 23 de săptămâni, va naşte prin cezariană. “Sunt foarte emoţionată. Vor fi foarte micuţi când se vor naşte şi, după naştere, vor mai sta în spital cel puţin şase saptămâni“, a spus femeia, care, împreună cu soţul ei îşi caută deja o casă pentru a avea, împreună cu cei trei copii, tot confortul necesar.

CITIȚI ȘI...