(VIDEO) Liverpool trece de West Ham și își păstrează prima poziție în Premier League

by Genko Genko
Distribuiti mai departe...

FC Liverpool își continua marșul triumfal în Premier League. ”Cormoranii” au învins la Londra, pe ”Boleyn Ground”, scor 2:1, în partida cu West Ham, înregistrând a noua victorie consecutivă în campionat.

Prima mare ocazie a fost trecută în contul lui Suarez, care a lovit bara lui Roberto în minutul 19. Același Suarez a obținut un penalty în minutul 43, la un henz al lui Tomkins. Lovitura de pedeapsă a fost tranformată de Gerrard, iar oaspeții preluau conducerea.

În prelungirile primei reprize Mignolet a fost faultat clar în careu de Andy Carroll, a scăpat mingea, iar Demel a înscris. Golul a fost validat de centralul Anthony Taylor, chiar dacă tușierul semnalizase fault.

În minutul 65 a avut și Carroll o bară, ca 5 minute mai târziu Flanagan să fie faultat în careu de Roberto. S-a acordat penalty, iar Gerrard a transformat din nou.

Până la final tot Liverpool a fost mai periculoasă, dar modificări pe tabelă nu s-au produs.

Scor final 2:1 pentru ”cormorani”, care ajung la un total de 74 de puncte după 33 de etape. Pe 2 este Chelsea, cu 72, iar pe 3 se clasează Manchester City, cu 71 de puncte, dar și două meciuri mai puțin disputate.


Distribuiti mai departe...

CITIȚI ȘI...