(VIDEO) Liga Campionilor: Real învinge la Munchen, iar Ronaldo stabilește un record extraordinar

(VIDEO) Liga Campionilor: Real învinge la Munchen, iar Ronaldo stabilește un record extraordinar

Real Madrid a câştigat, miercuri, în deplasare, cu scorul de 2-1, meciul susţinut în compania echipei Bayern Munchen, în prima manşă a sferturilor de finală ale Ligii Campionilor, iar Cristiano Ronaldo a devenit primul jucător care a ajuns la 100 de goluri marcate în cupele europene.

Portughezul a marcat în minutele 47 și 77 ale partidei de la Munchen, întorcând scorul în favoarea Realului, după ce Arturo Vidal deschisese scorul în minutul 25, iar, înainte de pauză, ratase un penalty.

Imediat după reluarea reprizei secunde, Ronaldo a înscris, după ce a reluat din prima centrarea lui Toni Kroos, de pe partea dreaptă. Apoi, în ultimul sfert de oră, atunci când Real Madrid evolua cu un om în plus, după eliminarea lui Javi Martinez (două galbene în decurs de trei minute), Cristiano a trimis printre picioarele lui Neuer, după centrarea lui Asensio.

Dintre cele 100 de goluri, doar 16 au fost reușite de către Cristiano Ronaldo pentru Manchester United, restul de 84 fiind marcate pentru Real Madrid. Un alt detaliu ar fi acela că toate 98 au fost înscrise în Champions League, iar două, în SuperCupa Europei.

În celălalt meci al serii, Atletico s-a impus în meciul de la Madrid cu Leicester, scor 1-0, prin golul lui Griezmann, din minutul 28.

0