(VIDEO) Istoria din spatele imaginilor în care o femeie a împușcat hoțul care intenționa să-i jefuiască îndreptând arma spre un grup de mame cu copii

(VIDEO) Istoria din spatele imaginilor în care o femeie a împușcat hoțul care intenționa să-i jefuiască îndreptând arma spre un grup de mame cu copii

În spațiul public a apărut o înregistrare video în care o femeie a împușcat mortal un tânăr care încerca să jefuiască un grup de mame cu copii, îndreptând arma către acestea. La un moment dat, femeia a scos un pistol și a tras direct în agresor, doborându-l la pământ, iar apoi îndepărtând arma care i-a căzut din mâini. Femeia s-a dovedit a fi o polițistă din Sao Paolo, aflată în timpul ei liber.

Potrivit presei, aceasta a reușit să împiedice ceea ce se putea transforma într-o tragedie sângeroasă. Femeia în vârstă de 42 de ani își aștepta copiii, în fața Colegiului Ferreira Master, când bărbatul îmbrăcat în pantaloni scurți și un hanorac cu glugă s-a apropiat de ea și de ceilalți părinți ținând pistolul îndreptat spre ei, încercând să îi jefuiască, scrie ABC News.

Incidentul terifiant a fost surprins de camerele de supraveghere din apropierea școlii. În momentul în care îl vede pe atacator, Katia da Silva Sastre scoate propriul său pistol și îl împușcă pe bărbat de mai multe ori, până când acesta se prăbușește pe asfalt.

Femeia îi împinge apoi arma departe de el. Bărbatul a fost transportat de urgență la spital, dar a murit câteva ore mai târziu. Katia da Silva Sastre a fost lăudată pentru curajul ei și pentru că a reușit să împiedice ceea ce se putea transforma într-un masacru.

Guvernatorul din Sao Paolo i-a oferit un buchet de orhidee și a afirmat că Sastre „a intervenit împotriva unui tânăr care a asaltat copiii și părinții înarmat cu un pistol. Nu se afla la datorie, așa că merită toată aprecierea pentru reacția ei rapidă”.

0