(VIDEO) Igor Dodon, huiduit de moldovenii din Italia: „Sunteți omul lui Plahotniuc”

(VIDEO) Igor Dodon, huiduit de moldovenii din Italia: „Sunteți omul lui Plahotniuc”

Preşedintele Igor Dodon nu a fost întâmpinat cu braţele deschise de către moldovenii aflaţi în Italia. Acesta a fost huiduit în cadrul unei întrevederi pe care a avut-o cu diaspora din oraşul italian Padova. Mai mult, moldovenii i-au reproşat şefului statului că ar fi „omul lui Plahotniuc”.

Aflat într-o vizită privată în Italia, Dodon a avut o întrevedere cu diaspora moldovenească, care însă nu l-a întâmpinat cu braţele deschise. Moldovenii care au venit la întâlnirea cu preşedintele nu i-au permis acestuia să vorbească în linişte.

În timp ce şeful statului vorbea despre studii în cadrul universităţilor şi locurile de muncă din Republica Moldova, mai mulţi moldoveni l-au întrerupt. De asemenea, concetățenii l-au luat la întrebări pe Dodon și i-au incriminat că ar fi omul lui Plahotniuc.

Citeşte şi: (FOTO) „Dodon, Moldova nu este a ta” – mesajul cu care a fost întâmpinat preşedintele de moldovenii din Belgia

„Declaraţi că sunteţi un opozant al guvernării şi a lui Plahotniuc. Eu vreau să vă contrazic. Parteneriatul dvs. cu Plahotniuc se trage din 2008, de când aţi fost la guvernare împreună cu comuniștii. Sunteți complice și un colaborator fidel al lui Plahotniuc și al acestei guvernării. Chiar şi Voronin a declarat că aţi fost cumpărat cu 3 milioane de euro”, i-a spus un bărbat care și-a scris discursul pe foaie.

Discursul bărbatului i-a nemulţumit pe președintele Dodon și purtătorul său de cuvânt, Ion Ceban, care au început să facă glume pe seama acestuia.

„Eu citesc mai repede, dați să citesc”, i-a zis Ceban moldoveanului. La un moment, Dodon a cerut autorităţilor italiene să facă linişte în sală.

0