(VIDEO) Guardiola și-a ieșit din fire la conferința de presă de după meciul cu Manchester United

by Genko Genko

Bayern Munchen este marea favorită la câștigarea Champions League din acest an, având o prestație excelentă până acum atât pe plan intern cât și în Europa.

Obișnuit cu victoriile, tehnicianul bavarezilor, Pep Guardiola, nu a fost prea mulțumit de prestația elevilor săi din meciul din manșa tur a sferturilor de finală ale Champions League, de pe ”Old Trafford”, cu Manchester United, încheiat 1-1.

Ușor iritat după meci și sacadat de întrebările jurnaliștilor britanici, acesta și-a ieșit la un moment dat din fire în timpul conferinței de presă de după meci, cerându-i unui ziarist din insulă să ”se uite la el când îi vorbește”

Astfel, spre sfârșitul conferinței, Guardiola a fost întrebat pentru a 3-a oară despre eliminarea lui Bastian Schweinsteiger, neamţul care a primit un al doilea galben după un fault la Wayne Rooney. Acesta s-a arătat deranjat că este întrebat pentru a treia oară același lucru, izbucnind în momentul în care jurnalistul care-i adresase întrebare nici măcar nu se uita la el când se chinuia să formuleze un răspuns în engleza nu foarte bună a catalanului.

”Uită-te la mine când îți vorbesc! Eu încerc să-ți explic și tu în loc să te uiți la mine, te uiți în partea aia”, a izbucnit tehnicianul lui Bayern.

CITIȚI ȘI...