(VIDEO) Gest emoționant al lui Suarez; Cum și-a surprins un tânăr fan

by Genko Genko

Atacantul uruguayan al Barcelonei, Luis Suarez, și-a surprins plăcut un tânăr conațional care suferă de o maladie cruntă, făcându-l să izbucnească în lacrimi de bucurie.

De la mii de kilometri depărtare, nouarul catalanilor i-a promis lui Mateo – pacient al singurei fundații din Uruguay care are ca scop lupta împotriva cancerului juvenil – un tricou pe care îl va purta într-un meci, dacă va respecta sfaturile doctorilor și medicamentația.

Prima dată, Luis Suarez – care suna din Spania, prin teleconferință – și-a ascuns chipul, s-a dat drept doctor și s-a interesat de starea lui Mateo. După ce l-a întrebat dacă își respectă tratamentul și ascultă sfaturile medicilor uruguayeni, Suarez a dezvăluit: „Nu sunt doctor, mă ocup cu altceva. Poate că odată ai țipat la unul golurile mele. Uneori, doctorii joacă fotbal foarte bine”.

Apoi, atacantul Barcelonei și-a arătat fața, surprinzându-l pe Mateo, care, vizibil emoționat, răspundea cu vocea tot mai gâtuită.

„Ce faci, campionule? Știi că ești un campion, nu? Ești foarte curajos, un luptător, așa că trebuie să continui lupta. Mi s-a spus că ai un tricou al Barcelonei, dar nu cu Suarez. Hai să facem o înțelegere. Dacă ești cuminte și faci ce îți spun doctorii, promit să își aduc unul. Unul cu care joc, nu unul din magazin.”, a spus Luis Suarez, în cadrul convorbirii cu tânărul său fan.

Mateo a fost impresionat până la lacrimi de dialogul cu atacantul pe care îl admiră cel mai mult și i-a transmis că i-au plăcut foarte mult golurile pe care acesta le-a marcat în victoria cu 8-0 obținută de Barcelona pe terenul Cordobei.

CITIȚI ȘI...