(VIDEO) Fotografia zilei: Dorin Chirtoacă strânge crengi în centrul capitalei: „Fiecare lucrează cum poate”

(VIDEO) Fotografia zilei: Dorin Chirtoacă strânge crengi în centrul capitalei: „Fiecare lucrează cum poate”

După ce Primăria Chișinău a anunțat că peste 500 de arbori au fost afectați de ninsoare din Chișinău, primarul Dorin Chirtoacă a hotărât să dea o mână de ajutor muncitorilor pentru a înlătura pagubele mai rapid.

Astfel, edilul a fost surprins de internauți cum strângea crengi în Scuarul Catedralei din Chișinău.

„Stau eu și astept troleibuzul. Când colo, Chirtoacă adună crengile căzute din Parcul Central. Singur, singurel”, a scris Angela Stafii pe o rețea de socializare. Un alt internaut a publicat și imagini video în care Dorin Chirtoacă spune că „fiecare lucrează cum poate”.

Amintim că Primăria municipiului Chişinău solicită locuitorilor: să evite la maxim deplasările pe străzile oraşului, inclusiv pe trotuare, având în vedere pericolul prăbuşirii copacilor sau crengilor, dar şi căderea zăpezii de pe blocurile de locuinţă sau clădiri; să evite zonele unde observă fire electrice sau cabluri rupte şi să sesizeze autorităţile; șoferii să evite parcarea maşinilor sub copaci.

Conform datelor Serviciului Hidrometeorologic de Stat, precipitațiile puternice sub formă de ninsoare și lapoviță vor continua până mâine, 21 aprilie 2017.

0