(VIDEO, FOTO) Serviciul de Securitatea al Ucrainei a reţinut un grup separatist înarmat până în dinţi

by Genko Genko
Distribuiti mai departe...

Forţele speciale ale Serviciului de Securitate al Ucrainei au reţinut la Odessa un grup subversiv, format din patru persoane înarmate cu arme automate AKS-7 şi 62 de pistoale.

Potrivit SBU, grupul planifica un atac armat asupra unei unități militare staționate în zona Odessa pentru a intra în posesia armelor aflate în dotarea unităţii. Grupul s-a dovedit a fi unul cu conotaţii separatiste, care avea drept scop recrutarea de persoane bine pregătite militar, pe care i-ar fi înarmat cu armele jefuite de la unitatea militară pe care plănuiau să o atace.

СБУ_затримала_в_Одесі_диверсійну_групу1

Obiectivul principal al grupului era de a destabiliza situaţia social-politică din regiunea Odessa, organizarea de revolte cu orientare separatiste cu ocuparea clădirilor administrative, violenţă împotriva civililor şi rezistenţa împotriva autorităţilor prin folosirea de arme şi explozibil.

În plus, SBU a descoperit că liderul grupului era în strânse legături cu serviciile speciale ruse din Crimeea, cu care coordona toate acţiunile pe care urmau să le întreprindă.


Distribuiti mai departe...

CITIȚI ȘI...