(VIDEO) Floyd Mayweather şi Conor McGregor au trecut cântarul oficial înaintea luptei de la Las Vegas

by Genko Genko

Americanul Floyd Maweather şi irlandezul Connor McGregor au trecut cântarul oficial înaintea luptei de la Las Vegas. McGregor a cântărit 69,4 kilograme, iar Mayweather 67,8 kilograme. Lupta va fi la categoria 69,85 kilograme (semimijlocie).

La tradiţionala „poză” faţă în faţă, cei doi sportivi au avut atitudini diferite. McGregor a ţipat tot timpul la adversarul său, care a rămas calm.

„E în cea mai proastă formă în care l-am văzut. O să trec uşor prin el, credeţi-mă” a declarat McGregor.

„Greutatea nu câştigă, lupta câştigă. Nu va rezista, reţineţi asta. Va fi de asemenea ultima luptă a lui Conor McGregor”,a afirmat Mayweather. 

Meciul dintre pugilistul Floyd Mayweather şi luptătorul MMA Conor McGregor va avea loc, duminică, la T-Mobila Arena din Las Vegas.

McGregor, în vârstă de 28 de ani, este dublu campion al Ultimate Fighting Championship (UFC). McGregor a înregistrat în confruntările de arte marţiale mixte 21 de victorii şi trei înfrângeri. Cu Mayweather, irlandezul va disputa primul meci de box profesionist din carieră.

Floyd Mayweather, în vârstă de 40 de ani, nu a mai boxat din septembrie 2015. El are în palmares 49 de victorii în tot atâtea meciuri disputate.

CITIȚI ȘI...