(VIDEO) Explozie în centrul capitalei. Două persoane au murit, iar alte două au fost rănite după explozia unei grenade

(VIDEO) Explozie în centrul capitalei. Două persoane au murit, iar alte două au fost rănite după explozia unei grenade

UPDATE 12.20: După cum relatează Ziarul Național cu referire la surse din cadrul Poliției, un cumpărător a vrut să amenințe vânzătoarea cu grenada, pentru că aceasta ar fi refuzat să-i dea băutură. Bărbatul a scăpat grenada, care a explodat și l-a omorât. Bilanțul tragediei este de doi morți și doi răniți.

UPDATE 11.50: Potrivit ultimelor informații, două persoane au decedat, iar alte două au fost rănite. După primele date ale poliției, un cumpărător a explodat o grenadă în fața intrării în magazin.

O persoană a murit și cel puțin încă una a fost rănită în urma unei explozii într-un magazin de pe strada Alexei Mateevici, vizavi de intrarea în Cimitirul central din strada Armenească. Potrivit unui martor ocular a explodat un obiect aflat în geanta unui trecător.

„Omul cela care e în ușă avea o geantă ceva militară. Eu nu prea pot să mă apropii pentru că poliția nu prea dă voi. Acolo mai este o geantă și oamenii se tem ca să nu mai fie ceva. Omul din magazin a explodat și a murit. Acesta de jos, care mai de lângă mine, este un trecător”, a comentat un martor ocular care a surprins primele minute după explozie.

La fața locului lucrează oamenii legii.

Poliția a anunțat că va oferi mai multe detalii în cadrul unei conferințe de presă care va avea loc la ora 12:30.

0